Uw specialist in het reinigen van bakkerijgereedschappen
Direct iemand spreken? 038-3333152

Artikel in het vakblad NBT

Coveka Schoonmaak: “Wij gaan snel, vakkundig en hygiënisch te werk”
Het reinigen van uw bakkerijgereedschappen brengt een aantal voordelen met zich mee, zoals bijvoorbeeld de verlenging
van de levensduur van uw gereedschappen. Verder zullen ook de bakresultaten verbeteren. Maar er zijn nog meer makkelijk te duiden voordelen aan het goed reinigen van gereedschappen. Er zijn lagere energiekosten, omdat er geen oude vet aanwezig is dat anders als isolator gaat functioneren. Wij spreken met Luck Selles van Coveka Schoonmaak over het belang van het goed onderhouden van je dure accessoires.

“Hierboven staan al wat voordelen benoemd, maar ik kan er zo nog een paar geven”, zo begint Luck. “De kosten van reiniging zijn natuurlijk niet te vergelijken met de aanschaf van nieuwe producten. Zo kost het reinigen van een ovenwagen voor platen 800×600 ongeveer €60,- terwijl het aanschaffen van een nieuwe ovenwagen al ruim tien keer duurder is Het loont dan al snel om de optie van grondig reinigen te overwegen.”

Haal- en brengservice

Coveka Schoonmaak is hét adres voor het reinigen van uw bakkerijgereedschappen, zo laat Luck weten. “Zijn uw bakkerijgereedschappen ook toe aan grondige reiniging? Iedere bakker kan bij ons terecht voor de reiniging van zijn
of haar wagens, platen en koppels. Wij gaan snel, vakkundig en hygiënisch te werk en zorgen wij ervoor dat uw gereedschappen er weer als nieuw uit zien. Dit alles is inclusief kleine reparaties en het doorsmeren van de wielen. Naast reiniging en reparaties, bieden wij u ook een haal- en brengservice. Natuurlijk kunt u ook zelf de spullen aanleveren.”