Uw specialist in het reinigen van bakkerijgereedschappen
Direct iemand spreken? 038-3333152

Retourneren

Mijn bestelling is niet naar wens, hoe kan ik deze retourneren?
Is je aankoop toch niet helemaal naar wens? Dan kan je deze terug sturen binnen 14 dagen. Bij grotere producten zal dit door ons worden opgehaald of door een vervoerder.

Deze 14 dagen gaan in op het moment dat je het product hebt ontvangen. Wettelijk gezien is het niet verplicht hiervoor een reden op te geven, maar dit zouden wij wel op prijs stellen. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor eigen rekening, of bij grotere producten € 35,- aan ophaalkosten.

Mijn bestelling is beschadigd/defect aangekomen, hoe kan ik deze retourneren?
Als je een artikel hebt ontvangen dat defect, beschadigd of niet compleet is, kun je ervoor kiezen om het artikel kosteloos te retourneren of te vervangen. Neem daarvoor contact op met ons op per telefoon of per mail en wij zullen een passende oplossing bieden.

Ik heb producten ontvangen die ik niet besteld heb, hoe kan ik deze retourneren?
Als je een artikel hebt ontvangen welke je niet besteld hebt, kun je ervoor kiezen om het artikel kosteloos te retourneren. Neem daarvoor contact op met ons op per telefoon of per mail en wij zullen een passende oplossing bieden

Hoe zit het met de kosten bij het retourneren?
Indien je je complete bestelling terugstuurt ontvang je het volledige aankoopbedrag terug. Stuur je een gedeelte van je bestelling terug, dan ontvang je alleen het aankoopbedrag van deze specifieke artikelen retour. De kosten voor het retourneren van de bestelling zijn voor eigen rekening, of bij grotere producten € 35,- aan ophaalkosten.

Hoe lang duurt het voor mijn betaling is teruggestort?
Op het moment dat wij je retour hebben ontvangen zullen wij deze zo snel mogelijk verwerken. Wij betalen het bedrag terug op dezelfde manier waarop de oorspronkelijke transactie is verricht. Dit gebeurt in ieder geval binnen de wettelijke 14 dagen. Maar in de meeste gevallen wordt dit binnen een week verwerkt.