Uw specialist in het reinigen van bakkerijgereedschappen
Direct iemand spreken? 038-3333152

Last van aangekoekte wagens, broodvormen of bakplaten?

Coveka Schoonmaak biedt hulp. Wij zijn een familiebedrijf gespecialiseerd in het grondig reinigen van bakkerijgereedschappen. U kunt alle soorten wagens, platen en koppels bij ons laten reinigen, ook in het weekend en tijdens vakanties. Reparatie van uw bakkerijgereedschappen is ook mogelijk.

Neem ook een kijkje in onze webshop voor nieuwe en gebruikte wagens, platen, broodkoppels, grondstoffenbanken en nog veel meer artikelen.

Coveka Schoonmaak,
specialist op het gebied van bakkerijgereedschappen

Coveka Schoonmaak is een familiebedrijf gespecialiseerd in het milieuvriendelijk reinigen van bakkerijgereedschappen. Wij hebben al ruim 100 jaar ervaring in het reinigen van allerlei soorten wagens, bakplaten, broodvormen en koppels. Wij bieden een haal- en brengservice, zodat u zelf geen omkijken heeft naar transport. Tijdens deze periode kunt u gebruik maken van onze leenservice. Liever het materiaal zelf bezorgen? Ook dat is natuurlijk mogelijk.

Wij hebben regelmatig gebruikte bakkerijgereedschappen zoals broodwagens, platen, koppels, werktafels en ovenwagens die wij opknappen en te koop aanbieden. Ook voor nieuwe bakkerijgereedschappen kunt u bij ons terecht.

Bekijk diensten Bezoek webshop

Vraag prijsopgaaf aan

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan middels de handige Coveka Schoonmaak rekentool.

Geef aan hoeveel wagens, bakplaten, broodvormen en koppels grondig gereinigd dienen te worden en de tool rekent precies voor u uit wat de kosten zijn.

Offerte aanvragen

Schoonmaak specialiteiten

Wij zijn specialist in het grondig reinigen van producten voor bakkerijen, zoals wagens, bakplaten, broodvormen en koppels. Ook kunt u terecht in onze webshop voor nieuw en tweedehands bakkerijgereedschap.

Artikelen uit onze webshop

Hieronder ziet u een deel van de artikelen uit onze webshop. Alle artikelen bekijken die wij aanbieden? Bezoek onze webshop.

Waarom laten reinigen door Coveka Schoonmaak?

Coveka Schoonmaak is een familiebedrijf met al ruim 100 jaar ervaring in het grondig reinigen van bakkerijgereedschappen. Wij halen en brengen het materiaal, zodat u zelf geen omkijken heeft naar transport. Door uw bakkerijgereedschappen tijdig te reinigen verlengt u de levensduur van het materiaal. Ook als het materiaal reparatie nodig heeft kunt u op ons rekenen.

  • Familiebedrijf met ruim 100 jaar ervaring
  • Haal- en brengservice voor al uw bakkerijgereedschappen
  • Mogelijkheid tot het lenen van materiaal tijdens de schoonmaak
  • Wij werken snel, vakkundig en hygiënisch
  • Nieuwe en tweedehands producten te koop in onze webshop
  • Mogelijk om gespreid te betalen, informeer naar de mogelijkheden
  • Heeft u wagens, platen, koppels etc te koop? Mail of WhatsApp ons dan met wat u te koop heeft, het liefst met foto’s.